Betongblokk 60x60x180 betongkloss betong blokker


(1 kundeanmeldelse)
1.500 kr

Betongklosser er en utmerket løsning for bygging av murer, fundament og andre strukturer. Våre betongblokker er laget av høykvalitets betongmateriale og er tilgjengelige i ulike størrelser og farger for å passe til dine spesifikke behov.

På lager

SKU: 18467389
Category:

Beskrivelse

Med en holdbarhet som varer i mange år, kan du stole på at våre betongblokker vil tåle påkjenningene fra vær og vind. Våre betongblokker betongklosser har en jevn og fin overflate som gir en elegant og moderne look til byggverket. De er også enkle å installere og vedlikeholde, noe som gjør dem til et populært valg for både profesjonelle og private prosjekter. Vi tilbyr også skreddersydde betongblokker i ulike størrelser og farger, slik at du kan få akkurat det utseendet og størrelsen du ønsker. Kontakt oss gjerne for mer informasjon om våre betongblokker og hvordan vi kan hjelpe deg med å realisere ditt prosjekt.

Tilleggsinformasjon

Vekt 1200 kg
Dimensjoner 60 × 60 × 180 cm

Omtaler

  1. kanalia

    Tusen takk for en fantastisk handel! Jeg er veldig fornøyd med kvaliteten på betongblokkene jeg kjøpte fra deres firma. Leveransen var rask og effektiv, og betongklosser kom i perfekt stand. Betongblokkene ser flotte ut og er av høy kvalitet. Jeg vil definitivt anbefale deres nettbutikk til andre som leter etter pålitelige og kvalitetsprodukter. Ser frem til å handle igjen hos dere i fremtiden!

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.